Klant van het Weekend

Shoppers

Klant van het Weekend


6-7/10/2018

Handelaars

Met veel enthousiasme melden we u ons nieuw initiatief.

 

De werkgroep Puur Izegem heeft besloten om zijn wagonnetje vast te haken aan “Het Weekend van de Klant 2018”, op 6 en 7 oktober eerstkomend. Dit nationaal initiatief kan alleen maar een forse rugwind betekenen voor wat we in Izegem doen. Met het initiatief leggen we de nadruk op de lokale kleinhandel waarbij kennis, service, ervaring en persoonlijk contact met de klant centraal staan.

 

Nu zijn we op zoek naar enthousiaste handelaars die met ons willen meewerken om van dit initiatief een geslaagde editie te maken. Alle lokalen kleinhandelaars van Groot-Izegem kunnen zich inschrijven om deel te nemen, zowel handelszaken van kleding, schoenen, juwelen, voeding, interieur, … als handelszaken die diensten aanbieden zoals kappers en schoonheidssalons. 

 

Wilt u als winkelier graag deelnemen? Stuur ons gerust een e-mail naar puur@unizo-izegem.be. Inschrijven kan tot 1 oktober.

Heb je al de affiche gespot van Puur Izegem voor Weekend van de Klant?

 

Tijdens het weekend van zaterdag 6 en zondag 7 oktober maak je kans op een shoptegoed van maar liefst 1000 euro, te spenderen bij de deelnemende kleinhandelszaken van Groot-Izegem.

 

Hoe maak je kans?

Bezoek 3 verschillende deelnemende handelszaken en ontvang telkens één stempel op jouw spaarkaart. Met een volle spaarkaart maak je kans om 'Dé Klant van het weekend' te worden tijdens Weekend van de Klant. Bezoek dus zoveel mogelijk deelnemende handelszaken om je kans op winnen te verhogen.

 

Bij welke handelaars kan je terecht? Je herkent de deelnemende handelszaken aan onze roodgekleurde affiche, en op onze Facebookpagina zetten we dagelijks de deelnemende handelaars in de kijker. Ook hier vind je ze terug.

 

De voorwaarden tot deelname kan je navragen bij de deelnemende handelszaken, en kan je nalezen op onze website en op de Facebookpagina. Stempelkaarten worden verdeeld onder de deelnemende handelszaken.

Wanneer: 6-7/10/18

Waar: Izegem, Kachtem, Emelgem, Bosmolens

Klant van het Weekend 2018

We konden ons geen mooiere Dag van de Ondernemer voorstellen op 16 november.

 

Viviane Deleu en Karolien Delmotte van Puur Izegem gingen op die dag shoppen met de winnaar van Weekend van de Klant. Daniëlle Raes mocht 1 000 euro spenderen in de 50 deelnemende handelszaken van de actie georganiseerd door UNIZO Izegem.

 

Geniet mee bij het bekijken van de foto’s en wie weet word jij volgend jaar De Klant van het Weekend.

Enthousiaste deelnemers

Puur IzegemPuur Izegem is een merk van Unizo Izegem en toont zich actief op het vlak van promotie van de kleinhandel in Stad Izegem door o.a. events te organiseren.

UNIZO Izegem

 

p/a Hogestraat 50, Izegem

T. 0496/69 25 01

puur@unizo-izegem.be

 

© Copyright. All Rights Reserved.