Events

EVENEMENTEN

Klant van het Weekend 2019: 4 t.e.m. 6 oktober

Na een geslaagde eerste editie van de "Klant van het weekend", heeft de werkgroep Puur Izegem (merk van Unizo Izegem) besloten om opnieuw zijn wagonnetje vast te haken aan "Het Weekend van de Klant 2019", op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 oktober. Dit nationaal initiatief kan alleen maar een forse rugwind betekenen voor wat we in Izegem doen. Met het initiatief leggen we de nadruk op de lokale kleinhandel waarbij kennis, service, ervaring en persoonlijk contact met de klant centraal staan.


Nu zijn we op zoek naar enthousiaste handelaars die met ons willen meewerken om van dit initiatief een geslaagde editie te maken. Alle lokalen kleinhandelaars van Groot-Izegem kunnen zich inschrijven om deel te nemen, zowel handelszaken van kleding, schoenen, juwelen, voeding, interieur, … als handelszaken die diensten aanbieden zoals kappers en schoonheidssalons. Wil je graag deelnemen als Izegemse handelaar? Stuur ons een e-mail naar info@puurizegem.be. Inschrijven kan tot en met maandag 16 september 2019.


We vatten het initiatief kort samen als volgt:

  • Stempelkaarten worden verdeeld onder de deelnemende handelszaken.
  • Elke klant die een aankoop doet in een deelnemende handelszaak krijgt een stempel van de handelszaak.
  • Een volle deelnemende stempelkaart bevat 3 stempels van 3 verschillende deelnemende handelszaken. Deze stempelkaart wordt gedeponeerd in een verzameldoos.
  • De verzameldozen worden verwacht bij de organisatie van Puur Izegem ten laatste tegen dinsdag 8 oktober 2018 bij Houthandel Vanhaverbeke of Yzyprint of op woensdag 9 oktober op de verloting zelf.
  • Bij de trekking is er 1 winnaar die ‘Klant van het weekend’ wordt en die 1 000 euro shoptegoed krijgt om te besteden in minstens 5 deelnemende handelszaken. De trekking gebeurt op woensdag 9 oktober 2019. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.

Klant van het Weekend 2018

Puur Modeshow 2018

Wandelnocturne 2017

Puur Izegem


Puur Izegem is een merk van Unizo Izegem en toont zich actief op het vlak van promotie van de kleinhandel in Stad Izegem door o.a. events te organiseren.

UNIZO Izegem

 

p/a Korenmarkt 24, Izegem

T. 0491/61 03 03

info@puur-izegem.be

 

© Copyright. All Rights Reserved.