Klant van het Weekend

Klant van het Weekend

2-4/10/2020

weekend2020

Shoppers

Handelaars

Het Weekend van de Klant werd de vorige 2 jaar in onze stad opgewaardeerd tot een heuse commerciële campagne. Niet minder dan 50 lokale handelaars namen deel aan de actie “Klant van het Weekend”. De winnende klant mocht voor 1.000 euro shoppen bij de deelnemende handelszaken. De werkgroep Puur Izegem heeft besloten ook dit jaar het initiatief te organiseren. Het Weekend van de klant 2020 vindt plaats in Izegem op 2, 3 en 4 oktober 2020. Met het initiatief willen we onze lokale kleinhandel, waar kennis, service, ervaring en persoonlijk contact centraal staan, op het podium hijsen.


Initiatiefrijke en enthousiaste handelaars mogen zich aan het volgende verwachten:

  • Wie deelneemt schrijft uiterlijk in tegen 14 september 2020. Enkel wie tijdig overschrijft wordt binnen de campagne opgenomen.
  • Stempelkaarten en affiches worden verdeeld onder de deelnemende handelszaken tegen 23 september 2020.
  • De stempelactie gaat door op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 oktober 2020.
  • Elke klant die een aankoop doet in een deelnemende handelszaak krijgt een stempel van de handelszaak.
  • Een volle deelnemende stempelkaart bevat 3 stempels van verschillende deelnemende handelszaken. Deze stempelkaart wordt gedeponeerd in een verzamelbox (door u te voorzien) bij de deelnemende handelszaken. Wij zorgen voor herkenbare stickers.
  • We nodigen de deelnemers uit op woensdag 7 oktober 2020 om 20 uur op de trekking van de “Klant van het Weekend” bij Allossa in de Marktstraat. Inschrijven via puur@unizo-izegem.be indien aanwezig!
  • Bij de trekking van de ‘Klant van het Weekend’ zijn deze keer verschillende winnaars. De prijzenpot (onder de vorm van waardebonnen twv €25) omvat deze editie 6 x €50, 2 x €200 en de hoofdprijs 1 x €500, om te besteden bij 1 of meer deelnemende handelszaken. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Deze waardebonnen worden achteraf door de winkelier gevalideerd bij Unizo Izegem


Wil je graag deelnemen als Izegemse handelaar? Stuur ons een e-mail naar info@puurizegem.be. Inschrijven kan tot en met 14 september 2020.

Heb je al de affiche gespot van Puur Izegem voor Weekend van de Klant?

 

Tijdens het weekend van vrijdag 2 oktober tot en met zondag 4 oktober maak je kans op een prijzenpot (onder de vorm van waardebonnen twv €25) van:

  • een waardebon van €50,
  • een waardebon van €200 en
  • de hoofdprijs €500,

om te besteden bij 1 of meer deelnemende handelszaken.

 

Hoe maak je kans?

Bezoek 3 verschillende deelnemende handelszaken en ontvang telkens één stempel op jouw spaarkaart. Met een volle spaarkaart maak je kans om 'Dé Klant van het weekend' te worden tijdens Weekend van de Klant. Bezoek dus zoveel mogelijk deelnemende handelszaken om je kans op winnen te verhogen.

 

Bij welke handelaars kan je terecht? Vanaf september worden roodgekleurde affiches uithangen bij de handelaars en plaatsen we de deelnemers ook op de Facebookpagina van Unizo Izegem. Ook hier vind je ze terug vanaf september.

 

De voorwaarden tot deelname kan je navragen bij de deelnemende handelszaken, en kan je nalezen op onze website en op de Facebookpagina. Stempelkaarten worden verdeeld onder de deelnemende handelszaken.

Wanneer: 2, 3 en 4/10/20

Waar: Izegem, Kachtem, Emelgem, Bosmolens

We konden ons geen mooier Weekend van de Klant voorstellen.

 

Viviane Deleu en Karolien Delmotte van Puur Izegem gingen op die dag shoppen met de winnaar van Weekend van de Klant. Daniëlle Raes mocht 1 000 euro spenderen in de 50 deelnemende handelszaken van de actie georganiseerd door UNIZO Izegem.

 

Geniet mee bij het bekijken van de foto’s en wie weet word jij volgend jaar De Klant van het Weekend.

Silke Driegelinck en Karolien Delmotte van Puur Izegem gingen samen op stap met de winnaar van Weekend van de Klant.  Annemie mocht 1 000 euro spenderen in de 50 deelnemende handelszaken van de actie georganiseerd door UNIZO Izegem.

 

Geniet mee bij het bekijken van de foto’s en wie weet word jij volgend jaar De Klant van het Weekend.

Klant van het Weekend 2018

1
2
3
4
5
6
7
8
9

Klant van het Weekend 2019

Enthousiaste deelnemers editie 2020

Puur Izegem


Puur Izegem is een merk van Unizo Izegem en toont zich actief op het vlak van promotie van de kleinhandel in Stad Izegem door o.a. events te organiseren.

UNIZO Izegem

 

p/a Korenmarkt 24, Izegem

T. 0491/61 03 03

info@puur-izegem.be

 

© Copyright. All Rights Reserved.