LEGO etalagewandeling

LEGO etalagewandeling

1-31/03/2021

LEGO

5 LEGO wandelingen + maak kans op een Izegem Kadobon

Etalagewandeling van 1 maart tot 31 maart

UNIZO Izegem pakt met de werkgroep Puur uit met een nieuw event, aangepast aan de huidige coronamaatregelen.

In samenwerking met Giovanni Seynhaeve (ja, dé Izegemse LEGO-Master) plannen we in maart 2021 een etalage-wandeling doorheen Groot-Izegem. Hierbij zullen 100 LEGO-Master kunstwerken te bezichtigen zijn in de etalages van diverse handelszaken (retail en horeca). Als handelaar bieden we jou de mogelijkheid om gratis deel te nemen en samen met LEGO-Masters een boeiend parcours te vormen doorheen de straten van Izegem. Aangezien het om een etalage-wandeling gaat kunnen handelszaken die noodgedwongen gesloten zijn ook deelnemen aan dit event.
 
De lokale handel en wandel wordt (her)ontdekt door te voet de straten van Izegem te doorkruisen. Op basis van de ingeschreven handelszaken zullen er verscheidene uitgestippelde parcours bewandeld kunnen worden. Gezien de populariteit van LEGO-Masters verwachten we in elk geval heel wat enthousiasme van de Izegemnaars, maar ook van ver daarbuiten. Mensen worden hiervoor op meerdere manieren getriggerd: ze zullen de LEGO-Masters-bouwsels kunnen bewonderen, en ze kunnen deelnemen aan meerdere wedstrijden. Zo dagen wij de Izegemse kinderen, jeugd en wie zich jeugdig voelt, uit om zelf een LEGO-bouwwerk te maken. De mooiste bouwwerken krijgen een unieke plaats tussen de LEGO-Masters-bouwwerken en hiervan krijgt 1 winnaar een LEGO-bouwpakket geschonken door de Izegemse LEGO-Master Giovanni Seynhaeve. 


Inschrijvingen voor de handelaars werden afgesloten op 7/02/2021.- i.s.m. Stad Izegem en Eperon d'Or - 

5 wandelingen doorheen Stad Izegem


We stippelden 5 wandelingen uit langs de etalages met een LEGO bouwwerk. De wandelingen kan je hieronder downloaden in PDF. Je vindt ze ook terug via Routeyou.com. De routes zijn ook ideaal als fietstocht. 


1. Wandeling Kachtem

2. Wandeling Sint-Rafaëlwijk

3. Wandeling Bosmolens

4. Wandeling Izegem

5. Wandeling Emelgem

WIN €500 aan Izegem Kadobonnen


Wandel doorheen het LEGO paradijs in onze stad en win een Izegem Kadobon! Hoe? Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag via het formulier en laat je gegevens na. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.Uit hoeveel LEGO steentjes bestaat het LEGO bouwwerk "De Honingbijtjes"?


Het bouwwerk staat in één van de etalages van een deelnemende handelaar. De naam van het bouwwerk staat telkens vermeld in de etalage. Zoeken en tellen maar!